Херо Мустафа направи мартеници, честити ни празника

Служители на посолството на САЩ си размениха мартеници
92
Херо Мустафа направи мартеници, честити ни празника
Снимка: Посолството на САЩ

Американският посланик Херо Мустафа честити Баба Марта със специално видео.

"За да празнуваме заедно с всички наши български колеги и приятели, направихме традиционни български мартеници в посолството. Също така нашият посланик Херо Мустафа си размени мартеници с ученици по време на посещението си в Хасково миналата седмица", казват от посолството към прикаченото видео в официалната им Facebook страница.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


92
Още по темата: мартенициХеро Мустафа
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
77
0
 
0
 
! Отговори
Сес преди 4 години
Трети март да честити а не Баба Марта ама Нада ли
76
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Vijte sega dragu bylgare i az da vi vzimam 1000 tona zlato godischno bazi bez pari tok i kvo li ne za koeto ne znaem ne martenici mi i xora schte vi igraq po cql den che i drugi raboti schte vi pravq
75
0
 
2
 
! Отговори
Стига вече преди 4 години
Всички чуждестранни представители трябва да си траят. Нека пратят поздравително писмо до президента на националния празник и да не се показват по медиите. Стига с фалшивото им четкане. Ако действително ни харесва да иде да ремонтира някоя болница или да построи детска градина не да ми прави мартеници!
74
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Че е Мустафа, вярно е, но хич не прилича на Hero! Изпратиха я тук, зашото е кюрдка, за да дразни Ердоганя! Много елементарна дама, щом мисли, че *** ще са тръшкат от възторг, че е напапагалила български стихове и прави мартеници! Става вече само за подигравки!
73
1
 
4
 
! Отговори
Boko bo преди 4 години
Боже колко промити мозъци и що България е на тоя хал. Елементарна пропаганда. Как иначе ще повярват, че Америка ни мисли доброто. България е провалена държава благодарение точно на Щатите със сътрудничеството на такива като Костов и Тиквата. Вярвай народе в лидера на свободният свят. И бъди пушечно месо!
72
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Zero The Hero
71
1
 
7
 
! Отговори
Патриот преди 4 години
Стига сте ни го тикали този краварски окупаторски ***, няма да ги заобичаме американците с такиз жалки пропагандни пи ар акциийки :)
70
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 70Кюрдка е нормално е да знае да върти кючеци, ако не е знаела преди това, значи гените и са се обадили.Похвално е иначе че жената се опитва да говори на български и се интересува от обичаите ни, не че вярваме особено но е похвално.
69
0
 
6
 
! Отговори
порко подрисоф преди 4 години
цирк банкянски представя. жената с мъжката глътка, върти гибеци, върти гевреци, върти баници и върти гъзяга. ще и акомпанират банкянската панаирджийска мечка и гълтачката на мечове от барцилона. има и таен номер. човекът с яйце вместо глава и шкембелин войвода, световен рекордьор по ядене на постни пици.
68
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
(Браво на американската посланичка. Само за 6 месеца проговори на български, започна да върти) хъ.......тя знае и кючеци да върти
67
11
 
5
 
! Отговори
С Америка Напред преди 4 години
Браво на американската посланичка. Само за 6 месеца проговори на български, започна да върти баници, научи и уважава българските празници и обичаи. А съвецкия посланик Малофеев ли беше, Малоумников ли от колко години е в България а още не може да обели една дума на български.
66
15
 
3
 
! Отговори
Не извратен тип преди 4 години
Госпожа Мустафа е най силия работещ за България политик ,аз съжалявам защо тази жена не се появи по рано.Да живее България
65
14
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Сега разбрах защо Румен Радев риташе толкова силни къчове срещу Ф16 и лобираше по най-груб начин за Грипен, нещо недопустимо за един президент, но съвсем в реда на нещата за един резидент. Ами срещу Ф16 Су и Миг нямат никакъв шанс.
64
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 53Ти си с оринеталско самосъъзнание,и не особено умен. Никой не я мрази Херо,дори мисля,че е симпатяга. Мен ме кефи.Хората не харесват политиката на сащ,няма личен мотив в отоншението към госпожа Мустафа.
63
1
 
1
 
! Отговори
ха ха ха преди 4 години
До Анонимен 42Ти кога и къде си виждал Крали Марко?
62
1
 
11
 
! Отговори
Халиф Мезути преди 4 години
Клетата лелка, къде са я навряли... /:
61
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Остана последната ръчка на Путин, употребата на тактическо ядрено оръжие, защото се видя че с конвенционалното ядЕ голям пердах. Само че Ердоган се е договорил с американците да смажат Русия ако само си помисли да употреби тактическо ядрено оръжие.
60
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Путин немедлено да натовари остатъка от авианосеца Адмирал Кузнецов със самальоти и да ги изпрати да накажат турците в Сирия. Това мълчание и страхът обзел от вчера Кремъл правят много лошо впематление на публиката очакваща големи руски военни победи в чест на 9-ти май.
59
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да е жива и здрава жената. Винаги ни поздравява на големи дати.Да сте видели руски посланик поне ВЕДНЪЖ да се поклони на паметника на Левски?
58
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Абе русофили имате чудесно оправдание защо падат руските самальоти, защото Турция купи С-400 от Русия. Защо си мълчите, а не проявявате нужното нахалство за да оправдавате и оневинявате кумира си Русия? Поради що се срамите да се наречете русофили?